Vasikka
Vasikanlihaksi kutsutaan alle satakiloisen naudan lihaa. Vasikanliha on vaaleaa, mureaa ja maukasta, mutta miedompaa ja vähemmän rasvaista kuin aikuisen naudan liha. Vasikan ruho paloitellaan pitkälti samalla lailla kuin naudan ruho, ja liha sopii paistiksi, kyljyksiksi, pataruokiin ja jauhelihaksi.
Vaalea Vasikan Entrecôte
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Picanha
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Ulkopaisti
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Sisäpaisti Kalvoton
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 2,5 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea vasikan <8 kk Sisäfilee, reunaton
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Kare <8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Paahtopaisti kalvoton<8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 800 g
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan Pyöröpaisti kalvoton <8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Vaalea Vasikan T-luupihvi <8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 300 g
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Rose Vasikan Entrecôte <8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Tuoretuote
Rose Vasikan Ulkofilee kalvoton <8 kk
Alkuperä: Hollanti
Yksittäispaino: n. 1,8 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.